Participa a la campanya #EnsQuedemLlegint i comparteix les teves activitats de lectura!

Aquests dies en què els nens i nenes no assisteixen a l’escola amb motiu de la crisi sanitària derivada pel COVID-19, ens trobem en un moment de renúncies, però creiem que també podem aprofitar per convertir-lo en un moment d’oportunitats i aprenentatges. Des del programa LECXIT llancem la campanya #EnsQuedemLlegint i volem compartir amb tota la comunitat educativa activitats, estratègies i idees per promoure l’hàbit lector dels infants.

Tot i que les escoles estan fent un gran esforç per generar i implementar iniciatives d’aprenentatge competencial i seguiment de l’alumnat, els experts ens indiquen que un període llarg sense assistir a l’escola agreuja les desigualtats educatives de l’alumnat i les seves famílies.

La lectura és una competència clau per l’èxit educatiu i des del LECXIT ens proposem fer que els infants ho visquin a partir d’experiències positives i motivadores que facin de la lectura un espai de gaudi.

És per això que us animem a compartir amb altres famílies quines activitats que esteu portant a terme per donar visibilitat a totes aquelles accions de promoció de la lectura que estem fent des de casa.

Què et proposem? Que difonguis per les xarxes socials una o diverses activitats que estigueu fent aquests dies des de casa. I com fer-ho?

  1. Fes un vídeo o una foto explicant allò que feu des de casa per continuar impulsant l’hàbit lector dels vostres fills i filles, i per descomptat el millor és que siguin ells mateixos els protagonistes! Si fas un vídeo ha de ser breu i durar menys d’1 minut.
  2. Penja la proposta al teu compte de Twitter, Instagram o Facebook. Et convidem a que facis servir totes aquelles que tinguis per poder arribar a més persones.
  3. I etiqueta al @lecxit amb el hashtag #EnsQuedemLlegint perquè puguem compartir les propostes amb tota la comunitat LECXIT.

Si ets un espai LECXIT podeu animar a tots els agents implicats en el projecte (voluntariat, infants, famílies, mestres, bibliotecàries o tècnics d’ajuntament) a que es sumin a la campanya i comparteixin la seva activitat.

T’animes? Omplim la xarxa d’activitats per potenciar l’hàbit lector i el gust per la lectura?

Moltes gràcies per continuar impulsant la lectura plegades!

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar