Passaport Edunauta: Neix una nova iniciativa per ampliar les oportunitats educatives dels infants a Catalunya

  • La Fundació Jaume Bofill i la Cooperativa +Educació s’uneixen per portar la metodologia dels passaports d’aprenentatge a 10 municipis de Catalunya.
  • La crida “Passaport Edunauta” vol impulsar la igualtat d’oportunitats educatives dels infants més enllà de l’escola mitjançant l’ús de passaports d’aprenentatge.
  • Es busquen 10 ajuntaments, escoles o entitats socioeducatives que vulguin portar a terme

Avui es llança una nova iniciativa a Catalunya per ampliar les oportunitats educatives i reconèixer el valor social dels aprenentatges que els infants fan més enllà de l’escola.

Aquesta iniciativa rep el nom de Passaport Edunauta, Territoris que Connecten Oportunitats i es presentarà aquesta tarda al Recinte Modernista de Sant Pau a Barcelona a les 17.30 h de la tarda.

Aquest projecte està impulsat per la Fundació Jaume Bofill, entitat referent en la lluita contra les desigualtats socials a Catalunya a través de l’educació i membre de l’Aliança Educació 360, i per la Cooperativa +Educació, entitat pionera a Catalunya en el desenvolupament de passaports d’aprenentatge fora escola per a infants amb el seu projecte de la Universitat del Temps Lliure.

Més informació a la nota de premsa.

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar