Projecte Escolaritat i Convivència a la Ciutat de Valls

En el marc del Programa d'Assessorament Municipal en Polítiques Educatives, el mes de febrer la Fundació Jaume Bofill va presentar l'informe de resultats del projecte "Escolaritat i Convivència a la ciutat de Valls" a l'equip de govern del municipi de Valls juntament amb Serveis Territorials de Tarragona. El projecte partia d'un encàrrec de l'Ajuntament de Valls a la Fundació i tenia per objectiu dur a terme una diagnosi participada que ajudés a definir millores en l'escolarització a la ciutat. La realització de la diagnosi durant el curs 2010-2011 va comptar amb una important participació de la comunitat educativa. Per fer-la es van entrevistar tots els directors i directores de centres educatius de Valls i es va passar una enquesta a les famílies de P3 i 1r d'ESO.

Les propostes en matèria de política educativa per a la millora de l'escolaritat a Valls es presentaran a la comunitat educativa el dia 15 de març. La iniciativa del municipi de Valls resulta pionera per respondre al fenomen dels desequilibris en l'escolarització, que es dóna en molts municipis catalans. L'estudi a fons del problema i la construcció de propostes que facin possible parlar d'igualtat d'oportunitats ha estat el treball de la Fundació Jaume Bofill que comença ara nous projectes amb altres ajuntaments.

Aquest projecte s'emmarca en el Programa d'Assessorament Municipal en Polítiques Educatives que la Fundació Jaume Bofill ofereix als municipis.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar