Promous el gust per la lectura dels teus fills i filles?

Des del LECXIT tenim molt clar que les famílies sou una peça clau per potenciar l'hàbit lector dels infants. La vostra implicació és essencial perquè els vostres fills i filles visquin la lectura com una experiència divertida i engrescadora.

Malgrat això, sabem que potenciar i treballar el gust lector des de casa no és una tasca fàcil! Per això us volem donar eines i recursos per aconseguir aquest repte d'una manera més tranquil·la i lleugera, perquè si tots i totes compartim els nostres aprenentatges arribarem a més persones i de millor manera!

En aquesta ocasió, et presentem un recurs diferent i molt dinàmic, on a partir d’un test interactiu de 13 preguntes podràs conèixer tot allò que ja estàs fent per potenciar el gust per la lectura des de casa, i descobrir nous consells que podràs aplicar en el teu dia a dia per fer de la lectura una experiència apassionant!

És una bona oportunitat per aturar-se, repensar i reflexionar sobre el que estem fent per impulsar el gust per la lectura dels nostres fills i filles, valorant tot allò que fem i incorporant noves i petites accions!

El QUIZ del LECXIT t'està esperant, respon les preguntes i esbrina 13 maneres diferents d'aconseguir que el teu fill o filla esdevingui un/a súper lector/a!

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar