Quines desigualtats socials podem combatre des de l'educació?

AULA DE LA FUNDACIÓ JAUME BOFILL Dijous 10 d'octubre de 2013 a les 18.30 h al Palau Macaya de l'Obra Social "la Caixa" la Fundació Jaume Bofill i l'Associació de Mestres Rosa Sensat van debatre sobre aquesta qüestió. Al debat van mirar de respondre les preguntes següents:

Quines desigualtats educatives ha accentuat la crisi? Com es poden combatre aquestes desigualtats des del sistema educatiu? Quins factors dels centres educatius influeixen més sobre les desigualtats socials de l'alumnat? Quins resultats estan tenint les mesures que s'estan implementant per combatre les desigualtats socials en educació? Quines són les mesures més prioritàries en el moment actual? En la trobada es va presentar el monogràfic "Contra les desigualtats socials" de la revista Perspectiva Escolar (núm. 371). Van intervenir: Rafael Ribó, Síndic de Greuges de Catalunya. També participaran: Joan Mateo, secretari de Polítiques Educatives del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i president del Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu de la Generalitat de Catalunya. Joan M. Girona, professor de secundària i psicopedagog. Moderaven Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill, i Irene Balaguer, presidenta de l'Associació de Mestres Rosa Sensat. Va tenir lloc al Palau Macaya de l'Obra Social "la Caixa" (passeig de Sant Joan, 108. Barcelona) L'accés era lliure i gratuït.

El debat es podia seguir via Twitter @FundacioBofill amb el hashtag #aulabofill.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar