Segon debat sobre l'èxit i el fracàs educatiu a Tortosa

Dimecres vinent, 8 de febrer, Tortosa acollirà la segona sessió del cicle Què vol dir ser mestre avui? El compromís ètic del professorat, a debat, sota l'enunciat On és l'èxit i on és el fracàs educatiu, i de qui?, el debat comptarà amb ponència del professor de filosofia de la Universitat de Girona Joan Manuel del Pozo, del director de l'ES Celestí Bellera de Granollers, Santi Llorens, i de la presidenta del Moviment de Mestres per a la Renovació Pedagògica de les Terres de l'Ebre, Consol Sagrera. L'acte tindrà lloc de les 18 a les 20 h, a l'Aula Magna de la Universitat Rovira i Virgili, al Campus Terres de l'Ebre, situat a l'avinguda Remolins 13-15, de Tortosa. També es podrà seguir i participar-hi en directe per Internet, a través del blog www.sermestreavui.cat (Debats en directe), on també hi trobareu enregistrades les sessions anteriors.

 La primera sessió del debat, celebrada l'1 de febrer al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, va assolir una gran participació, més d'un miler de persones van seguir en directe, presencialment o per Internet, l'acte inaugural del cicle de debats centrat en un diàleg entre la periodista Mònica Terribas i el mestre i escriptor Jaume Cela.

Al blog www.sermestreavui.cat trobareu tota la informació referida a aquest cicle de deu debats, que es duen a terme els dimecres (de l'1 de febrer fins a l'11 d'abril), l'endemà i en relació amb l'emissió d'un capítol de la sèrie Mestres de TV3. El cicle pretén parlar en veu alta dels valors de la tasca d'educar i suscitar un procés de reflexió al si de la comunitat educativa al voltant de la funció social del professorat i dels seu compromís ètic. T'hi esperem! Vine als debats o segueix-los en directe i participa-hi per Internet a través del blog www.sermestreavui.cat i a les xarxes socials Facebook, Twitter i Youtube

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar