Suport a projectes d'aprenentatge servei en Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques (STEM)

Voleu fer projectes d'aprenentatge en les matèries més científiques? Voleu despertar les vocacions de ciències i enginyeria en els vostres estudiants? L'aprenentatge servei és una oportunitat per promoure els coneixements, les competències i les vocacions científiques entre les joves. 

Per aquest motiu, enguany obrim aquesta convocatòria amb una dotació de 3.000 euros en col·laboració amb la Fundació Caixa d'Enginyers per facilitar el desenvolupament i la implementació de projectes que despertin les vocacions relacionades amb les matèries STEM a través de projectes d'aprenentatge servei.

El termini per lliurar els projectes finalitza el 17 d’octubre de 2016, i la decisió sobre les propostes seleccionades es comunicarà als sol·licitants no més tard del 18 de novembre de 2016. 

Per a més informació sobre les bases de la convocatòria i la documentació necessària feu clic aquí.

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar