Us recomanem la publicació de l'Anuari de l'?e?ducació de les Illes Balears??

El passat 17 de gener de 2018,? l?a Fundació Jaume Bofill va signar un conveni amb el rector de la Universitat de les Illes Balears, el doctor Llorenç Huguet, per col·laborar amb els Anuaris de l’educació.

L’Anuari de l’educació de les Illes Balears 2017 és fruit de la col·laboració entre la Universitat de les Illes Balears (UIB) i la Fundació Guillem Cifre de Colonya. L'han dirigit el doctor Lluís Ballester i la doctora M. del Carme Orte, professors de la UIB i investigadors del Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES) d?'aquesta mateixa universitat?.

L'Anuari de l'educació de les Illes Balears és una publicació an?ual que ?genera informació rigorosa, objectiva i àmplia sobre la situació educativa a les Illes Balears? des del 2004.?

?Us recomanem consultar ?el darrer Anuari de l'educació de les Illes Balears 2017 ?i els anteriors Anuaris aquí.

 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar