Vides al descobert

El dimarts 27 de març a les 12h. es farà una presentació de l'exposició itinerant Vides al descobert. Imatges i històries de persones "sense sostre" a l'Aula Magna de la UB en la qual participaran Jordi Sànchez, director de la Fundació Jaume Bofill, Elisabet Tejero, coautora del llibre i Daniel Toso de l'associació POCs, responsable tècnic de la itinerància urbana de l'exposició.

El motiu de la presentació és el trasllat de l'exposició al vestíbul de l'entrada principal de la Universitat de Barcelona, a plaça Universitat, fins el 31 de març. Com venim anunciant, aquesta exposició aborda la dimensió complexa i canviant d'aquesta realitat cada vegada més present a la nostra societat (la dels "sense sostre") i recull els resultats principals de l'estudi del mateix títol que les sociològues Elisabet Tejero i Laura Torrabadella van fer per encàrrec de la Fundació Jaume Bofill.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar