Voleu conèixer exemples de #reuniófamílies d'inici de curs?

Des de la crida "Redissenyem la reunió amb les famílies" hem recopilat bones pràctiques de reunions amb famílies, que ens han semblat inspiradores per aquells centres educatius que vulguin repensar el contingut i el format de les reunions d'inici de curs amb les famílies.

Veure el que han fet altres equips, pot despertar la nostra creativitat i inspirar les solucions als reptes que tenim als nostres centres educatius. 

En primer lloc, la crida internacional How might we redesign parent-teacher night? de The Teachers Guild (plataforma web impulsada per IDEO i RSA) aporta diversos exemples amb els que la que Crida de #Reuniófamílies ha trobat la inspiració. Us presentem un resum de les experiències finalistes que podeu trobar traduïdes al nostre blog i en anglès clicant aquí.  

I a nivell català, trobem molts exemples de centres que han començat a transformar les seves reunions. En aquest sentit, hem recopilat els vídeos de presentació les experiències que vam poder conèixer a l'acte de presentació de la Crida del passat mes d'abril, així com algunes experiències que ens han arribat a través del mapa del Qui és Qui.

Trobareu totes aquestes experiències en aquest enllaç:

http://www.educaciodema.cat/crides/bones-practiques

 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar