Vols conèixer dos projectes de la crida Comunitats que Eduquen?

Després de l’estiu la crida Comunitats que Eduquen continua amb energies renovades. Els 30 projectes que van participar en les sessions de capacitació inicien, aquest més de setembre, el procés de reformulació que ha de permetre alinear-les als principis de l’Educació 360. Per fer-ho compten amb un equip de facilitadors que els hi ofereixen assessorament i acompanyament individualitzat. Dos d’aquests projectes són:

  • El projecte Espai Educatiu Trinitat Nova, impulsat per l’institut escola Trinitat Nova, que vol incorporar una visió amplia de la proposta educativa del centre per a compartir i construir objectius conjuntament amb la comunitat. Per fer-ho possible la proposta crea espais i experiències educatives obertes a totes les famílies del barri fora de l’activitat docent. D’aquesta manera l’activitat docent i les activitats extraexcolars configuren un sol projecte educatiu per a un territori que requereix de projectes vertebradors.

 

  • El projecte “Junts: escola, infància i família”, impulsat pel CIJ Sanfeliu-Sant Ildefons, neix amb l’objectiu de dur a terme una intervenció socioeducativa integral que doni resposta a les necessitats socials del barri Sant Ildefons de l’Hospitalet de Llobregat, on l’actual situació social i econòmica està tenint un gran impacte en la qualitat de vida dels infants , joves i les seves famílies. El projecte treballa des de la col·laboració i el treball en xarxa entre els diferents agents educatius de la comunitat educativa; la família, l’escola i l’alumnat per desenvolupar processos participatius que enforteixin el teixit social i l’empoderament de la comunitat. 

 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar