Vols conèixer els projectes que participen a la crida #comunitatsqueeduquen?

Et presentem dos projectes comunitaris que volen alinear-se als principis de l’Educació 360

Aprenem compartint i Eduquem junts són dos dels projectes finalistes de la crida Comunitats que Eduquen que neixen de l’aliança i el treball col·laboratiu entre entitats comunitàries i centres educatius amb l’objectiu de possibilitar més i millors oportunitats educatives als infants i joves. Aprenem compartint és un recurs educatiu de caràcter preventiu que ofereix suport a l’estudi  a infants de primària (4t a 6è) i secundària (1r a 4t) dels centres educatius del territori. Eduquem junts impulsa activitats de suport educatiu a l’escola  l’Escola Montbaig, activitats d’innovació educativa i activitats extraescolars de qualitat dins i fora de l’escola. 

Les dues propostes participen en el procés de capacitació que els ha de permetre reflexionar i repensar les seves iniciatives per alinear-les als principis de l’Educació 360, educació a temps complet.

La implicació de la famílies en les activitats, la participació d’equips de voluntariat, la realització de propostes d’aprenentatge i servei o l’acompanyament i suport individualitzat són  elements que es repeteixen en gran part dels projectes seleccionats. Els vols conèixer?

 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar