Vols millorar la comprensió lectora d’un infant? Anima’t a formar part del LECXIT!

La comprensió lectora és la competència clau de l’aprenentatge i l’èxit educatiu dels infants, però actualment, segons el Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu, un de cada set infants finalitza l’educació primària amb un nivell baix. Per tal de pal·liar aquesta realitat, des de la Fundació Jaume Bofill promovem el Programa LECXIT que té l’objectiu d’impulsar l’èxit educatiu dels nens i les nenes a partir de la millora de la comprensió lectora. Això no seria possible sense la gran tasca que realitzen les més de les 1.500 persones voluntàries que hi participen.

Els mentors i les mentores són un pilar clau del projecte per assegurar l’acompanyament lector dels infants i fer de la lectura una experiència apassionant. La sessió LECXIT parteix dels interessos i inquietuds de cada infant per desenvolupar el gust per la lectura i on la motivació és l’eix central del procés d’aprenentatge.

Les mentories es porten a terme una tarda a la setmana en centres educatius, biblioteques i entitats socials. Aquests espais volen generar un ambient de seguretat i confiança per ajudar als més petits a consolidar els seus aprenentatges i incrementar les competència lectores.

T’agradaria incidir en l’educació dels més petits? T’animes a formar part del projecte i contribuir a millorar l’èxit educatiu dels infants? És el teu moment per col·laborar amb el LECXIT i compartir una tarda a la setmana amb un nen o nena transmetent la passió i el gust per la lectura. 

Per a més informació entra a la nostra web i informa’t del punt LECXIT que tens més a prop. 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar