Panel de polítiques públiques locals d'educació (PPPLE)

Completat

El Panel de Polítiques Públiques Locals de d’Educació, és una enquesta adreçada als municipis de més de 10.000 habitants de Catalunya amb l' objectiu de recollir de forma periòdica i sistemàtica aquella informació rellevant i d’utilitat per l’anàlisi, l’avaluació i millora de les polítiques locals.

Iniciada l'any 2010, se n'han realitzat dues edicions. Els municipis participants reben un informe particularitzat que permet fer un seguiment de les seves polítiques i contrastar aquestes dades amb les d’altres municipis. Un altre producte del Panel és un estudi elaborat per un especialista, que es publica al web, que analitza l'estat de la situació, les tendències i els reptes de les polítiques educatives. El Panel de Polítiques Públiques Locals de d’Educació una iniciativa de la Fundació Carles Pi i Sunyer amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Fundació Jaume Bofill.

Actes

Actes anteriors

Aliances

i col·laboradors

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar