Mamen Artero

Mamen Artero

Arquitecta per l’ETSAB-UPC, especialitzada en bioconstrucció i permacultura. Postgrau en gestió cultural per la UB i cofundadora d’El globus vermell, col·lectiu d’arquitectes fundat el 2008 amb l’objectiu d’apoderar a les persones en la creació d’entorns construïts més sans i sostenibles.

Impulsora de la plataforma educapermacultura.org, entén les transformacions físiques i pedagògiques en educació com una oportunitat per donar eines als infants i a la societat enfront els reptes que ens presenta el canvi climàtic.  La renaturalització dels centres educatius d’arreu és responsabilitat de tots, per la seva implicació en matèria de salut, educació, mediambiental  i social.

Ha treballat i viscut a Itàlia i Anglaterra, sempre intentant transmetre allò que l'apassiona, l’arquitectura, i la relació entre l’entorn físic i l’ésser humà. Actualment iniciant projecte de centre de divulgació permacultural a l’Anoia i desenvolupant per la Fundació Jaume Bofill una col·laboració en el projecte Hack the School.

mamenab@elglobusvermell.org

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar