Jaume Centelles

Jaume Centelles

Jaume Centelles Pastor és mestre i ha dedicat la seva vida professional a l'educació infantil i a la biblioteca escolar. Col·labora amb el món de l'educació, compartint experiències i pensaments amb mestres que li aporten el saber i l'enriqueixen amb els seus coneixements. Com la majoria de docents, té la voluntat d'influir al món, intentant formar persones que siguin bones, generoses, crítiques i solidàries.

Participa en activitats de formació del professorat coordinant un grup de treball a l'Associació de Mestres Rosa Sensat de Barcelona i reflexiona sobre lectura a diverses revistes com Guix i Guix d'Infantil.

Ha publicat una vintena de contes infantils i diversos llibres relacionats amb la literatura infantil, el folklore o la biblioteca escolar. L'assaig «La biblioteca, el cor de l'escola», va obtenir el premi Rosa Sensat de Pedagogia 2004. El seu darrer llibre «El abrazo de la literatura» presenta itineraris lectors per a l’educació infantil i primària.

Col·labora habitualment amb el programa L'ofici d'educar de Catalunya Ràdio, recomanant lectures.

Manté al dia el bloc «La invitació a la lectura»

Ha mantingut col·laboracions amb la Fundació Bofill on podeu trobar l’opuscle «Llegir amb els fills i filles: Qüestió de confiança, generositat i paciència. Orientacions per a pares i mares» que forma part del programa LECXIT.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar