Josep Francí

Josep Francí

Llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació. De 2011 a setembre de 2021, ha estat director de Territori i Qualificació Professional de la Cambra de Comerç de Barcelona i membre del seu Comitè de Direcció. De 2004 a 2011 va ser, successivament, director general de Formació Professional, director general de Formació Professional i Educació Permanent i director general d’Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. De 1999 a 2004 va ser director de Formació Empresarial de la Cambra de Comerç de Barcelona.

De 1994 a 1999 va exercir com a consultor de formació per a empreses i va coordinar diversos projectes europeus i de cooperació internacional en l’àmbit de la formació. De 1990 a 1994 va treballar com a tècnic de formació i cap de Programes de Formació Permanent de l’ICE de la Universitat de Barcelona. De 1982 a 1990 va ser professor de formació professional. És autor de nombrosos articles i publicacions sobre la formació professional.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar