Monika Horch

Monika Horch

Llicenciada en Filologia Anglo-Germànica i Ciències Empresarials. Graduada en el Leading Schools Program a la High Tech High Graduate School of Education, San Diego; ha participat en els cursos dels Instituts del Potencial del Desarrollo Humano a Philadelphia, a Reggio Emilia en Italia, en el Project Zero a Harvard, en la Key Learning Community a Indianapolis i en el National Center for Teaching Thinking (Newton Centre, Univ. de Massachusetts).

També ha participat en congresos internacionals i formació de professors. Ha escrit articles en revistes educatives i és coautora dels llibres“Una experiencia a compartir. Las Inteligencias Múltiples en el Colegio Montserrat”, “Aprendizaje Inteligente” i “Aprender hoy y liderar mañana”. És Secretària General de les Misioneres Filles de la Sagrada Familia de Natzaret. Twitter: 

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar