Monika Horch

Monika Horch

Llicenciada en Filologia Anglo-Germànica i Ciències Empresarials. Graduada en el Leading Schools Program a la High Tech High Graduate School of Education, San Diego; ha participat en els cursos dels Instituts del Potencial del Desarrollo Humano a Philadelphia, a Reggio Emilia en Italia, en el Project Zero a Harvard, en la Key Learning Community a Indianapolis i en el National Center for Teaching Thinking (Newton Centre, Univ. de Massachusetts).

També ha participat en congresos internacionals i formació de professors. Ha escrit articles en revistes educatives i és coautora dels llibres“Una experiencia a compartir. Las Inteligencias Múltiples en el Colegio Montserrat”, “Aprendizaje Inteligente” i “Aprender hoy y liderar mañana”. És Secretària General de les Misioneres Filles de la Sagrada Familia de Natzaret. Twitter: 

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept