Rosa Sala Aguiló
"La lluita contra la violència de gènere i la promoció econòmica i social de les dones en situació de vulnerabilitat són dos dels eixos principals de la meva carrera professional"

Rosa Sala Aguiló

Llicenciada en Economia per la Universitat Autònoma de Barcelona (1989). Màster en Integració Econòmica Europea (UAB) i màster en Desenvolupament Econòmic i Medi Ambient (Universitat d’East Anglia, Norwich, Regne Unit). La seva trajectòria de voluntariat i laboral ha estat lligada a la cooperació, gestionant projectes tant de resposta humanitària (Ruanda, 1995-1997) com de desenvolupament (Marroc, 2000-2003) i d'incidència política (impacte de les indústries extractives a l’Àfrica occidental i central, 2005-2008). 

Actualment és directora d’Operacions de Programes a Oxfam Internacional, l’organisme que coordina les actuacions dels diferents membres d’Oxfam en més de 60 països. La lluita contra la violència de gènere i la promoció econòmica i social de les dones en situació de vulnerabilitat són dos dels eixos principals de la seva carrera professional.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar