coberta_dossier.jpg

Dossier de premsa. Reptes de l’educació a Catalunya. Anuari 2015

Dossier de premsa. Reptes de l’educació a Catalunya. Anuari 2015 per Josep Maria Vilalta.

  • Pàgines 16
  • Data 03/10/2016

Dossier de premsa. Reptes de l’educació a Catalunya. Anuari 2015 per Josep Maria Vilalta.

L’Anuari 2015, dirigit i coordinat per Josep M. Vilalta, vol ajudar a fer un salt decidit per transformar el sistema educatiu català. Un salt que requereix, no només de recursos, sinó de canvi de model per afrontar els reptes de la societat d'inicis del segle XXI.

En l'àmbit educatiu a Catalunya tenim molts aspectes a millorar, però 20 experts han identificat vectors estratègics on tenim una gran font d'oportunitats per poder impulsar aquest salt. No són els únics, però són de gran rellevància estratègica per al nostre sistema educatiu.

Aquests vectors on és fonamental actuar, han estat analitzats en forma de 12 reptes i cada expert extreu les propostes clau que se'n deriven per millorar l’educació del nostre país.

Una mirada global a tots aquests reptes i propostes ens condueix a una agenda transformadora de l’educació a Catalunya amb un alt potencial d'impacte per:

• fer un salt qualitatiu del sistema educatiu català;

• construir un sistema educatiu de major qualitat, més integrador i equitatiu;

• donar resposta a les necessitats i demandes de la societat catalana als inicis del segle XXI.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar