gtu-desegregacio.jpg

Moció per al desplegament de mesures efectives contra la segregació escolar al municipi

Si el teu municipi té alts nivells de segregació escolar o no té les mesures efectives necessàries pots impulsar l’aprovació d’una moció al ple municipal perquè l’ajuntament ho faci.

  • Data 08/06/2020

Si el teu municipi té alts nivells de segregació escolar o no té les mesures efectives necessàries pots impulsar l’aprovació d’una moció al ple municipal perquè l’ajuntament ho faci.

Pots impulsar una moció al ple tant des d’una entitat de la comunitat social i educativa del municipi, com des d’un grup municipal. Ara bé, en molts dels Ajuntaments els que poden presentar formalment una moció al ple són els grups municipals.

Des del projecte Obrim l’Educació posem a disposició d’entitats i grups municipals una plantilla de moció per desplegar mesures d’urgència per combatre la segregació escolar a nivell municipal. Podeu acabar d’adaptar la moció a la realitat del vostre municipi, tenint en compte les dades que s’indiquen en la pròpia plantilla de moció.

Vols saber quina és la situació del teu municipi? Pots buscar el teu municipi en aquest mapa interactiu! #DeSegregACCIÓ

Per a dubtes sobre la moció, podeu enviar un correu electrònic a obrimeducacio@fbofill.cat.

També podeu descarregar la moció en format word.

Aquesta moció per a plens municipals forma part del KIT D'ACTIVISTA PER LA DESEGREGACCIÓ. Amb aquest kit d’activista et proposem algunes accions i aportem eines i idees perquè tu també puguis passar a l’acció al teu municipi. Descobreix-les totes i passa a l'acció!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar