femeducacio.jpg

Nota de premsa: Neix Fem Educació, una plataforma de micromecenatge per emprenedors amb projectes d’innovació educativa

Dijous 23 de febrer, de 18 a 20.15h

  • Pàgines 2
  • Data 21/02/2017

Dijous 23 de febrer, de 18 a 20.15h

Escola ‘Els Encants’ . (C/Consell de Cent, 558-560 - BARCELONA)

Hi intervindran: 

Aquest dijous 23 de febrer de 2017 presentem la primera crida oberta a projectes innovadors de la plataforma de micromecenatge per la innovació FemEducacio.org, una iniciativa de la Fundació Jaume Bofill en aliança amb la Fundació Goteo, el referent en crowdfunding i projectes de cultura col·laborativa i oberta.

Busquem als impulsors que tenen projectes per transformar l’educació: Al nostre país, i a tot el món, creix l’aspiració de transformar el sistema educatiu. Aquest canvi educatiu no se sosté només inspirant una nova visió i capacitant als docents ni amb el treball aïllat cadascú des del seu centre. Cal donar suport als emprenedors educatius que fins ara difícilment troben recolzament inicial per estendre els seus projectes i solucions.

Perquè no aprofitem els projectes pilot de molts emprenedors? No s’estendrà la innovació si no aconseguim que emergeixin propostes i projectes aplicats i valuosos, impulsats per persones amb experiència i passió per l’educació. Desaprofitem molts  coneixements i projectes que no arriben a veure la llum perquè no tenen ni finançament ni visibilitat i que sovint es queden en el context del centre o en el petit grup on s’han experimentat.

Què volem aconseguir? Moltes de les innovacions educatives de les que avui gaudim van començar amb l’empenta d’un professional o d’un grup que van rebre el suport i compromís de la comunitat. A Catalunya les iniciatives dels docents i emprenedors educatius tenen dificultats per ser reconegudes, créixer i beneficiar a molts alumnes. Cal estimular la capacitat creativa que ja tenim entre els docents perquè les idees es transformin en solucions obertes. Volem connectar els emprenedors educatius amb una comunitat que està més receptiva i compromesa que mai per millorar l’educació. 

Obrim una primera crida per seleccionar un màxim de 20 iniciatives que responguin a reptes compromesos per millorar l’educació. Els seleccionats rebran un acompanyament expert intensiu per transformar les seves idees en projectes d’impacte, suport per iniciar una campanya de micro-finançament i una inversió de 40.000€ (un euro per cada euro de suport aconseguit de la comunitat).  Les iniciatives es podran presentar fins al 23 de maig de 2017.

Per a més informació, descarregueu-vos la nota de premsa completa. I les bases de la crida.

 

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar