5. Tecnologies – Els 6 ingredients bàsics per a cuinar propostes educatives gamificades

  • Data 21/01/2016

Al vídeo Oriol Ripoll  membre del comitè científic del projecte Educació Demà #eduDema, explica en 3 minuts 1 dels ingredients bàsics que tota proposta de #gamificació ha de plantejar-se: el possible ús de tecnologies, entenent que aquest ingredient pot ser un recurs més però mai l’aspecte central i nuclear de l’objectiu de la gamificació.  Ús o no ús de tecnologies... aquesta és la qüestió?

T’interessa la gamificació educativa? Vols aprendre quins són els altres 5 ingredients bàsics d’un disseny educatiu gamificat? Descobreix-los a través dels vídeos que el projecte Educació Demà ha preparat especialment per a tu.

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web http://www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar