Acceptem el repte de la patata calenta

  • Data 06/03/2017

Vídeo presentació de la plataforma http://www.femeducacio.org/ impulsada per la Fundació Jaume Bofill amb la col·laboració de la Fundació Goteo.

Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill, accepta el repte llançat per l'Ada Parellada, com a referent del sector de la restauració a Catalunya, per a millorar l’educació a través d’una crida dirigida a la comunitat educativa per a la presentació de projectes innovadors  amb el suport i acompanyament de la Fundació Jaume Bofill i la Fundació Goteo

El projecte:

Com comença un canvi educatiu? Moltes de les innovacions educatives que avui tots gaudim van començar amb l’empenta d’un professional o d’un grup. Són persones que es van atrevir a donar un pas: convertir les seves idees i els seus coneixements en un projecte útil. Van convèncer altres persones, que els van oferir suport i recursos, i van tenir la generositat de compartir-lo obertament i fer-lo créixer.

Al sector de l’educació tenim moltes necessitats i oportunitats de millora. Al mateix temps tenim també un enorme capital d’experiències, d’idees i de models que sovint no troben l’oportunitat d’esdevenir un projecte amb capacitat de transformació.

Per això neix la plataforma Fem Educació, pensem que cal donar visibilitat, suport i acompanyament als emprenedors educatius que generen aquestes propostes. Volem connectar aquestes persones amb una comunitat més receptiva i compromesa que mai per millorar l’educació i posar-la a l’abast de tothom. No estàs sol, allà fora tens una comunitat que vol formar part del canvi.

L’impulsem la Fundació Jaume Bofill, en col·laboració amb la Fundació Goteo, per a fer emergir i impulsar idees i projectes que responguin a reptes actuals de l’educació. I això només ho podem fer amb els protagonistes de l’educació, els veritables motors de canvi. Ets un d’ells?

Per a més informació aquí / #femeducacio

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar