Alberto Esteban i Cristina González - Escoltem la veu de les famílies (INS escola Daniel Mangrané)

  • Data 12/05/2017

Vídeo resum de la intervenció d'Alberto Esteban  i Cristina González, caps d'estudi de l'institut escola Daniel Mangrané de Jesús (Tortosa) a l'acte "I si redissenyem la reunió amb famílies" de la @FundacioBofill , celebrat a La Violeta de Gràcia el 27 d'abril de 2017.  #ReunionsFamílies. 

L'Alberto i la Cristina en aquest vídeo presenten l'experiència de les reunions amb les famílies que fan a l'institut escola Daniel Mangrané.

Podeu recuperar el visionat complet de l’acte aquí:

En aquest acte es va presentar la crida "Redissenyem la reunió amb famílies", que acompanyarà 30 centres educatius per redissenyar les seves reunions amb les famílies amb l'objectiu de generar relacions de compromís i coresponsabilitat entre famílies i docents. En aquest enllaç trobareu més informació de la crida aquí.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar