I si redissenyem la reunió amb les famílies?

  • Data 24/04/2017

Esteu satisfets de la reunió que feu a l'inici de curs amb les famílies? Us heu plantejat que la primera trobada condiciona molt el model de relació que s’establirà després? Quin tipus de relació ha generat entre docents i pares i mares la darrera reunió que veu fer? Us agradaria imaginar-la d'una altra manera?  Com podem redissenyar la primera trobada amb les famílies per millorar el seu compromís amb l’educació dels alumnes al centre?

Sabem que quan famílies i professorat cooperen, els alumnes tendeixen a tenir millors resultats educatius i a gaudir més dels aprenentatges. Però no sempre és fàcil trobar formes significatives per a comunicar-se, ni espais adients per a connectar docents i famílies.

Un dels moments clau en aquesta relació, són les reunions d’inici de curs. Aquestes reunions són una oportunitat per construir  una col·laboració activa i una comunicació fluïda per un objectiu comú; el benestar i l’educació dels infants i adolescents.

Et convidem a l'acte de presentació de la crida "Redissenyem la reunió amb famílies", en el qual et submergiràs en una activitat creativa per imaginar nous formats i estratègies per capgirar les reunions d'inici de curs amb les famílies. 

L'acte estarà conduït i dinamitzat per la impulsora de la crida, Sílvia Blanch (experta en petita infància i famílies, doctora en Psicologia de l'Educació i coordinadora del Grau d'Educació Infantil de la UAB), i Oriol Ripoll (especialista en jocs i membre del comitè científic del Projecte Educació Demà)

Durant l'acte, també es presentaran les experiències de reunions amb famílies que han fet aquests tres centres educatius:

  • Dolors Gibert de l'escola Samuntada, de Sabadell
  • Susagna Gonzàlez  de l'escola El Despujol, de Les Masies de Voltregà 
  • Cristina González i Alberto Esteban, equip directiu de l'Institut Escola Daniel Mangrané. Jesús, Tortosa

Es podrà seguir en directe via Twitter @FundacioBofill amb el hashtag #ReunionsFamílies. 

També podreu seguir l’acte  per streaming a través del web de la Fundació Jaume Bofill.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar