Com i per què aplicar l’aprenentatge basat en projectes? Marc Lafuente

  • Data 22/02/2021

Vídeo de la intervenció del Marc Lafuente, a la sala 2 de la jornada on line "Les evidències a l'aula: una educació amb fonament", que va tenir lloc el 10 de novembre de 2020.

Marc Lafuente, investigador de l’Escola Politècnica Federal de Lausana, va explicar què ens indica la recerca més rigorosa sobre l’impacte que té l’aprenentatge basat en projectes en la millora dels resultats de l’alumnat i sobre com implementar bones estratègies d’aprenentatge basat en projectes:

#EvidènciesABP

Mira el vídeo en què l’Iván Marchán, coordinador pedagògic i professor de física i química de l’Institut Neus Català, va explicar, a partir de les conclusions de recerca sobre la qüestió, com treballar la contextualització dels continguts i com es poden desenvolupar les competències transversals de l’alumnat de secundària per mitjà de l’aprenentatge basat en projectes.

Accedeix a tots els materials de la jornada aquí.

#EduEvidències

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar