Carlos Ortiz - La biblioteca al servei del centre

  • Data 21/12/2017

Carlos Ortiz @krlortiz, bibliotecari-documentalista especialitzat en gestió de biblioteques escolars i responsable de la biblioteca de l’Institut Menéndez Pelayo de Barcelona @institutmyp, va participar a l’acte de llançament de la crida oberta #bibliorevolució del projecte #eduDemà de la @FundacioBofill. En el vídeo ens presenta “La biblioteca al servei del centre”, una mostra de com la #bibliotecaescolar acompanya als processos de recerca i com és factible gamificar el PLEC. 

La #bibliorevolució cerca 30 centres educatius que desitgin repensar els usos i models de la seva biblioteca escolar. Els centres educatius participants comptaran amb assessors experts en biblioteca escolar, visites inspiradores, tallers de formació i un kit metodològic específic per acompanyar el procés.

Si vols apuntar-te al repte, consultar tots el materials i tenir més informació, pots visitar l'espai web del projecte: http://educaciodema.cat/crides/biblio... 

Segueix-nos al twitter amb @FundacioBofill i l'etiqueta #bibliorevolució.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar