Claus per millorar la inspecció educativa a Catalunya - Xavier Chavarria

  • Data 18/03/2019

Entrevista a Xavier Chavarria, Inspector en cap de Barcelona ciutat i conductor del seminari “L’impacte de la inspecció educativa en el rendiment educatiu de l’alumnat”.

Xavier Chavarria dóna tres idees per afrontar els reptes de l’orientació als centres educatius: 1) valorar la divisió en dos cossos d’inspectors: un centrat en l’avaluació dels centres, l’altre en la supervisió i l’assessorament; 2) pràctiques inspectores que aportin valor afegit al sistemes, prioritàriament a les escoles; 3) equilibrar les funcions d’avaluació i supervisió amb les dels equips directius dels centres.

L’entrevista va ser realitzada a Barcelona el 29 de gener de 2019, en el marc de l’acte “La inspecció educativa a examen: estratègies i modalitats d’inspecció per a l’èxit educatiu”.

Acte organitzat per Ivàlua i la Fundació Jaume Bofill com a part del projecte “Què funciona en educació”, una aposta per aportar evidència científica al debat sobre la política i la pràctica educativa, connectant el rigor analític amb els reptes educatius plantejats al nostre país.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar