Com lluitar contra la segregació escolar i les seves conseqüències? - Mercè Massa

  • Data 09/05/2019

Entrevista a Mercè Massa, Gerent del Consorci d’Educació de Barcelona, realitzada a Barcelona el 27 de març de 2019, en el marc de l’acte “Per una tria d’escola justa i igualitària: com fer possible un marc d’elecció de centre que no provoqui segregació?”.

Segons Mercè Massa, la lluita contra la segregació escolar requereix d’una suma de moltes mesures. És fonamental garantir l’equivalència de tots els centres, en termes de qualitat, infrastructures i composició social. Mesures com la distribució i la preassignació d’alumnes a determinats centres poden ser conjunturalment eficients per contenir la segregació escolar. I cal alhora treballar amb un model inclusiu a les escoles.  

Aquest acte forma part del Cicle “L’educació a Catalunya: les apostes necessàries”, on debatem sobre les prioritats educatives del nostre país.

#PerQueApostem

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar