Quins són els components clau de MATH TUTORING?

  • Data 24/05/2023

Per aconseguir l'objectiu principal que es proposa el programa MATH TUTORING (augmentar el nivell en competències matemàtiques de l'alumnat), hi ha quatre components essencials:

· El treball en petit grup: es treballa en grups de 3 o 4 alumnes del mateix curs o escola en sessions personalitzades d'1'5h setmanals.

· Els tutors i tutores: són persones amb coneixements i experiència en l'àmbit educatiu i en el programa. Vetllen per un ambient còmode i acompanyen i personalitzen les sessions, d'acord amb les necessitats i motivacions del grup.

· El contingut matemàtic: els conceptes i habilitats matemàtiques es treballen a partir de reptes que els infants han d'explorar i resoldre conjuntament. A més a més, cada sessió compta amb una estona de pràctica autònoma.

· El sistema de seguiment i coordinació: es disposa de diferents espais de coordinació entre els agents involucrats, amb l'objectiu de poder adaptar i ajustar la proposta a allò que necessita cada grup.

Ho explica Martí Zamora, Tècnic d'acompanyament a centres MATH TUTORING.

Vols saber-ne més? ⬇

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

    Acceptar