Connectar talent pot transformar l'educació? (vídeo-resum)

  • Data 07/09/2015

En aquest vídeo, Mireia Mas, cap de projectes a la Fundació Bofill, et convida a participar a l’acte de presentació del nou projecte EDUCACIÓ DEMÀ el proper 29 de setembre a l’Auditori del MACBA. #Edudema. Per a més informació vegeu la informació relacionada.

 EDUCACIÓ DEMÀ vol donar resposta als nous requeriments de la societat actual que demanen noves idees per transformar l’educació, així com exploradors i experimentadors del canvi. Cerques la inspiració? Ets tu un d’ells?

T’expliquem breument les eines del projecte així com el seu objectiu i, com a punt final, fem una crida a la participació de tots els actors educatius. Si ets un motor del canvi educatiu de Catalunya, EDUCACIÓ DEMÀ és el teu projecte!

L'acte de presentació del nou projecte EDUCACIÓ DEMÀ desenvoluparà tres grans reptes:

 - Mapa "Qui és Qui": un mapa de la innovació educativa del país que vol connectar el talent de tots els actors educatius pel canvi. Consultant-lo esbrinaràs qui està fent què, què et pot aportar i en què pots contribuir. És indiferent que siguis una persona, una entitat o empresa, o que proposis una metodologia, una eina o projecte. Parla'ns de tu! Coneix qui està desenvolupant idees, innovacions i experiències, i connecta el teu talent al de la resta d'exploradors i desenvolupadors educatius. Presenta't i dibuixa amb nosaltres el mapa de la innovació!

 - Seminaris "Camp Base": en aquests espais et presentarem innovacions educatives agrupades per tendències de canvi. Coneixeràs els protagonistes d'aquests canvis i el que fan per millorar l'educació. Podràs valorar per tu mateix què podries arribar a fer a partir de les seves experiències i valorar el potencial de noves idees. T'atreveixes a imaginar el futur de l'educació? Quins seran els seus principals reptes? De quina manera podràs afrontar-los? Participa i contribueix a fer-ho possible. Vine a dir-hi la teva!

 - Tallers "Edulab": Vols passar a l'acció? Sabem que ets una persona amb idees diferents i amb ganes de compartir-les. Vine a explicar-nos què saps fer i desenvolupa el teu projecte amb altres que ho estan fent. A l'espai de workshop podràs aportar dubtes i preguntes, coneixements i experiències prèvies, desenvolupar solucions i resoldre reptes educatius amb altres desenvolupadors. Participa al nostre laboratori i crea noves solucions de forma col·laborativa!

 Tot això i més formarà part del tret de sortida del projecte.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar