Coral Regí - Desafiar l'avaluació: què pot i ha de ser diferent en l'avaluació demà?

  • Data 14/10/2016

Vídeo resum de la intervenció de Coral Regí,  directora de l’Escola El Virolai de Barcelona i membre del comitè científic del projecte #eduDemà EDUCACIÓ DEMÀ , al #CampBase “Desafiar l'avaluació: rúbriques, insígnies, portfolis i més!” de la @FundacioBofill , celebrat el 27 de setembre de 2016 a l’Auditori del MACBA, del qual en podeu recuperar el visionat complet aquí

Durant la seva intervenció, Coral Regí subratlla la necessitat que l’avaluació educativa sigui holística, polièdrica, contínua i no intrusiva, centrada en l’alumne i amb un feed-back continu orientat a la millora de l’aprenentatge; i advoca per implementar als centres educatius nous enfocaments i eines d’avaluació educativa tals com portfolis, rúbriques, distintius, badges i sistemes d’analítica de l’aprenentatge, entre molts altres.

La nova avaluació és un dels focus temàtics o tendències educatives que es tracten als seminaris #CampBase i als tallers  participatius #Edulab del projecte Educació Demà .

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web http://www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar