Coral Regí - Desafiar l'avaluació: què pot ser i ha de ser diferent en l'avaluació demà?

  • Data 02/09/2016

En aquest vídeo, Coral Regí  directora de l’Escola El Virolai de Barcelona i membre del comitè científic del projecte #eduDemà EDUCACIÓ DEMÀ, et convida a descobrir nous enfocaments d’avaluació educativa que s’estan implementant des de moltes experiències pràctiques i capdavanteres a diferents escoles catalanes (portfolis, rúbriques, distintius, badges, sistemes d’analítica de l’aprenentatge, etc.). 

Per a conèixer en profunditat aquesta tendència d’avaluació la Coral Regí fa una crida a la inscripció a un seminari obert #Campbase i a un laboratori de creació #Edulab  per a qualsevol persona que hi estigui interessada.

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar