Descobrim la màgia dels llibres amb booktrailers

  • Data 14/11/2023

El projecte BIBLIOTECH té l’objectiu de reactivar i enriquir les biblioteques escolars. Alhora, vol reivindicar que tot infant i adolescent té el dret de gaudir d’aquest espai educatiu imprescindible.

Les noves tendències, necessitats i expectatives de les comunitats educatives ens dibuixen unes biblioteques escolars on el foment del gust per la lectura convergeix amb el desenvolupament d'aprenentatges i les noves alfabetitzacions digitals i mediàtiques.

Apostem per unes biblioteques escolars que siguin el cor de les transformacions educatives actuals dels centres educatius. Espais contemporanis i vibrants on es generen noves oportunitats de lectura, experimentació i socialització.

En aquesta situació d'aprenentatge capturem l'essència d'un llibre per a convertir-lo en un vídeo breu i emocionant que ens ajudi a difondre’l i motivar la seva lectura.

Ets fan dels tràilers de pel·lícules? Imagina crear-ne un per recomanar la lectura d’un bon llibre. Aquesta és la teva oportunitat d'entrar en acció: tria la teva història, agafa una càmera, mostra'ns la màgia que s'amaga dins les seves pàgines i... llança't a l'aventura! Veuràs com els llibres cobren vida d'una manera que mai hauries imaginat.

Per saber-ne més:

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar