Fundació Bofill

BIBLIOTECH

Obert

El projecte BIBLIOTECH té l’objectiu de reactivar i enriquir les biblioteques escolars. Alhora, vol reivindicar que tot infant i adolescent té el dret de gaudir d’aquest espai educatiu imprescindible.

Les noves tendències, necessitats i expectatives de les comunitats educatives ens dibuixen unes biblioteques escolars on el foment del gust per la lectura convergeix amb el desenvolupament d'aprenentatges i les noves alfabetitzacions digitals i mediàtiques.

Apostem per unes biblioteques escolars que siguin el cor de les transformacions educatives actuals dels centres educatius. Espais contemporanis i vibrants on es generen noves oportunitats de lectura, experimentació i socialització.

En el marc de l’estratègia d’Equitat Digital, el projecte Bibliotech avançarà i donarà suport als agents educatius que vulguin entomar aquesta revolució pendent. Amb aquest horitzó, engeguem un pilot amb 15 centres referents que exploraran, implementaran i avaluaran noves maneres de treure el màxim profit socioeducatiu de les seves biblioteques escolars.

Per saber-ne més:

Video

No t’ho perdis

Som artistes: creem les nostres històries animades Eulàlia Canet (Vull Aprendre)

Bibliotech: reimaginem les biblioteques escolars

Poc a poc canviem el món! Eulàlia Canet (Vull Aprendre)

Investiguem qui ha raptat la nostra atenció! Cristina Figueres (Verificat)

Exclusiva! Destapem la veritat sobre els rumors a l'Escola Cristina Figueres (Verificat)

Descobrim les nostres emocions: paraules i imatges que cobren vida. Cristina Figueres (Verificat)

Descobrim la màgia dels llibres amb booktrailers Manel Vidal (Vull Aprendre)

Descobrim els poders de la súper biblio de l’escola! Anna Sanchís (Make&Learn)

Actes

Actes anteriors

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar