Descobrim les nostres emocions: paraules i imatges que cobren vida.

  • Data 14/11/2023

El projecte BIBLIOTECH té l’objectiu de reactivar i enriquir les biblioteques escolars. Alhora, vol reivindicar que tot infant i adolescent té el dret de gaudir d’aquest espai educatiu imprescindible.

Les noves tendències, necessitats i expectatives de les comunitats educatives ens dibuixen unes biblioteques escolars on el foment del gust per la lectura convergeix amb el desenvolupament d'aprenentatges i les noves alfabetitzacions digitals i mediàtiques.

Apostem per unes biblioteques escolars que siguin el cor de les transformacions educatives actuals dels centres educatius. Espais contemporanis i vibrants on es generen noves oportunitats de lectura, experimentació i socialització.

En aquesta situació d'aprenentatge construïm un llibre d'emoticones viatjant pels racons de la biblioteca a la recerca de paraules i imatges que ens ajudin a identificar diferents emocions.

T'ha passat mai que tenies una emoció que no sabies expressar? T'agradaria conèixer millor el món que t'envolta i a tu mateix/a? Doncs ha arribat el teu moment! Viurem una aventura que ens conduirà a través de la creativitat, les imatges i la reflexió. Des de la descoberta de les emocions fins a la creació del vostre propi llibre d'emoticones i compartir-lo a la comunitat educativa. Viurem un viatge que ens enriquirà i connectarà amb les nostres pròpies emocions d'una manera profunda i significativa!

Per saber-ne més:

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar