EDhack Raval. T’atreveixes a hackejar l’educació al Barri del Raval? (streaming)

  • Data 23/02/2018

23 i 24/02/2018. Divendres de 17h a 21h i Dissabte de 8:30h a 21:30h 

Sempre has volgut desenvolupar un projecte educatiu i no has trobat el context? Vols aprendre un mètode d’innovació àgil basat en l’acció? T’agradaria descobrir i experimentar el potencial de crear i treballar en equips híbrids per a fer avançar l’educació? 

Vine a l’EDhackRaval, un laboratori d’innovació educativa focalitzat a generar noves solucions als reptes educatius del barri del Raval de Barcelona! El Raval és una de les zones més emblemàtiques de la ciutat, una zona petita però intensa, punt de trobada de persones d’arreu del món, un node cultural i amb la presència d’un fort teixit comunitari. Molts dels reptes educatius que trobem al barri són els mateixos que a la resta de Catalunya, però els condicionants socioeconòmics i culturals de les famílies fan que l’emergència per trobar noves solucions s’intensifiqui. 

A partir de la metodologia única del model EDhack volem donar resposta a aquests reptes! Per aquest motiu, la Fundació Tot Raval i la Fundació Jaume Bofill et convidem a participar al primer EDhack de Catalunya al Barri del Raval de Barcelona, un gran esdeveniment de 2 dies en el que transformaràs les teves idees en projectes viables al territori del Raval i on viure i gaudir d’una experiència d’innovació educativa basada en l’acció!

Què t’oferim? Tenir l’oportunitat de generar nous projectes en un barri emblemàtic de Barcelona; aprendre i experimentar una nova metodologia acceleradora de la innovació, basada en la cultura oberta, fortament orientada a resultats i que allibera tot el potencial de la intel·ligència col·lectiva; comptar amb l’expertesa i l’assessorament de múltiples mentors, i crear noves solucions educatives amb impacte social... que no és poc!

Quins són els reptes a superar? Et proposem 4 reptes educatius específics contrastats prèviament amb la comunitat del Raval, descobreix-los!

  • Repte 1 – #jopersonalitzo: com personalitzem els aprenentatges per evitar l'abandonament escolar? 
  • Repte 2 – #joacompanyo: com acompanyem les transicions educatives per garantir l’èxit escolar?
  • Repte 3 – #joenforteixo: com enfortim les famílies perquè siguin motors de millora educativa?
  • Repte 4 – #joconnecto: com connectem els actors educatius del barri per crear més i millors oportunitats?

Com pots participar? Molt fàcil! Si ja has explorat els vídeos i la descripció dels reptes que et proposem i ja tens clar quin dels reptes t’agradaria superar, entra ara mateix a www.edhack.cat i inscriu-te a l’EDhack Raval! Si encara tens dubtes i són moltes les preguntes a les que voldries donar resposta, vés al nostre apartat de preguntes freqüents o posa’t en contacte amb nosaltres via raval@edhack.cat. De ben segur que no te’n podràs estar de participar-hi! 

No t’ho pensis més! T’esperem els dies 23 i 24 de febrer de 2018 (de 17h a 21h i de 8:30h a 21:30h respectivament) a la Sala Comillas del Museu Marítim de Barcelona, per hackejar tots junts l’educació al Raval de Barcelona! 

L’EDhack Raval es podrà seguir en directe  via Twitter @FundacioBofill amb el hashtag #edhackraval

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar