Exclusiva! Destapem la veritat sobre els rumors a l'Escola

  • Data 14/11/2023

El projecte BIBLIOTECH té l’objectiu de reactivar i enriquir les biblioteques escolars. Alhora, vol reivindicar que tot infant i adolescent té el dret de gaudir d’aquest espai educatiu imprescindible.

Les noves tendències, necessitats i expectatives de les comunitats educatives ens dibuixen unes biblioteques escolars on el foment del gust per la lectura convergeix amb el desenvolupament d'aprenentatges i les noves alfabetitzacions digitals i mediàtiques.

Apostem per unes biblioteques escolars que siguin el cor de les transformacions educatives actuals dels centres educatius. Espais contemporanis i vibrants on es generen noves oportunitats de lectura, experimentació i socialització.

En aquesta situació d'aprenentatge comprovem si són certs els rumors que circulen per l'escola i convertim la biblioteca en un espai per compartir informació de qualitat.

Coneixes d'on surten els rumors? Creus que tot el que es diu i les informacions que circulen són verdaderes? En aquesta situació d'aprenentatge, tindràs l'oportunitat d'explorar amb l'ajuda de la teva classe diferents afirmacions que estan sortint a la llum. A més, crearem un programa de televisió per compartir-les! No t'ho perdis!

Per saber-ne més:

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar