Fomentar la lectura per potenciar l'aprenentatge. Conversa amb Sebastià Serrano i Guillem Fargas

  • Data 14/03/2023

El programa LECXIT, juntament amb Ara Llibres, organitza l'acte de sensibilització Fomentar la lectura per potenciar l'aprenentatge. Una conversa amb Sebastià Serrano, expert en comunicació i autor del llibre "El regal de la lectura" i mediada per Guillem Fargas, mestre i cocreador del Podcast Tàndem, referent en literatura infantil i juvenil i mediació literària.

La conversa tractarà temes com el poder de llegir, la importància de la lectura com via d'accés a l'aprenentatge i ampliació d'oportunitats educatives, estratègies a l'aula per poder crear hàbits lectors i com podem implicar la comunitat educativa. A més, s'aportaran exemples i experiències de la realitat de centres educatius.

Acabada la conversa, hi haurà un espai per preguntes i debat per part del públic.

17:45h: Obertura de portes.

18:00h: Benvinguda i presentació per part de Marta López, directora del programa LECXIT, i Joan Carles Girbés, director d'Ara Llibres.

18:05h: Conversa amb Sebastià Serrano mediada per Guillem Fargas.

18:40h: Preguntes i reflexions del públic.

18:55h: Cloenda i tancament.

19:00h Espai de berenar.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar