Investiguem qui ha raptat la nostra atenció!

  • Data 14/11/2023

El projecte BIBLIOTECH té l’objectiu de reactivar i enriquir les biblioteques escolars. Alhora, vol reivindicar que tot infant i adolescent té el dret de gaudir d’aquest espai educatiu imprescindible.

Les noves tendències, necessitats i expectatives de les comunitats educatives ens dibuixen unes biblioteques escolars on el foment del gust per la lectura convergeix amb el desenvolupament d'aprenentatges i les noves alfabetitzacions digitals i mediàtiques.

Apostem per unes biblioteques escolars que siguin el cor de les transformacions educatives actuals dels centres educatius. Espais contemporanis i vibrants on es generen noves oportunitats de lectura, experimentació i socialització.

En aquesta situació d’aprenentatge creem una dieta tecnològica per fomentar el bon ús de la tecnologia i compartim els aprenentatges amb una obra de teatre còmica.

Mitjançant dinàmiques i jocs ens adonarem que la tecnologia i les pantalles ens estan robant el nostre temps. A més, ens involucrarem creant una dieta tecnològica per fer un bon ús de la tecnologia i regular l’ús abusiu de les pantalles pel que fa a l’aula i compartirem a la biblioteca de l’escola una obra de teatre amb diferents gags divertits.

Per saber-ne més:

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar