Jornada Magnet 2019: Què vol dir aprendre avui?

  • Data 31/07/2019

Vídeo resum de la 6a Jornada Magnet dels centres educatius que participen al programa "Magnet. Aliances per a l'èxit educatiu", realitzada el 26 de juny de 2019.

Les trobades Magnet són un espai anual de trobada, d’intercanvi i de reflexió entre mestres i professorat dels centres que participen al programa. Un espai ric d’experiències i inspirador, que permet recollir noves possibilitats per dur a terme el curs vinent.

Amb aquesta sisena jornada, sota el lema “Què vol dir aprendre avui?” es van posar en joc els principis pedagògics Magnet, de manera que tots i cadascun dels docents trobessin un espai de reflexió, creació, participació... que els ajudés en la seva tasca professional, però també que els donés eines per a compartir amb la resta del seu claustre i avançar cap una centre que aprèn i que investiga cap aquest camí de l’aprendre. Un camí on la relació i la vinculació amb la seva institució partner és un element clau en aquesta construcció del coneixement.

Durant la jornada hi havia una gran oferta d'activitats per tal que cada docent trobés el seu itinerari en funció de les seves 

necessitats:

  • Tallers dinamitzats pels formadors del programa magnet
  • Taules d'intercanvi d'experiències entre els centres educatius que participen al programa
  • Diàleg sobre "Què vol dir aprendre avui?" entre Joan Domènech (mestre i ex-director de l’escola Fructuós Gelabert) i Betlem Cuesta (professora de l’institut escola Les Vinyes).
  • Taula rodona sobre "Treball per projectes... per a què?" amb David Vilalta (mestre, formador de formadors, assessor del programa Magnet), Maria Casanovas (mestra i cap d’estudis de l’Escola Rellinars) i Rosa Clar (professora de català i directora de l’Institut Tordària)
  • Taller "Gamifiquem amb el nostre partner" a càrrec d'Oriol Ripoll (especialista en jocs)

Podeu veure el programa complet de la jornada des d'aquest enllaç:

https://magnet.cat/wp-content/uploads...

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa. 

Per a més informació: http://www.magnet.cat / @aliancesmagnet / #aliancesmagnet

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar