Juanmi Muñoz - Rutes mòbils

  • Data 03/03/2017

Vídeo resum de la intervenció de Juanmi Muñoz, membre del comitè científic d’Educació Demà, al #CampBase “Rutes mòbils” del projecte #eduDemà EDUCACIÓ DEMÀ (http://www.educaciodema.cat/) de la @FundacioBofill , celebrat el 14 de febrer de 2017 a l’Auditori del MACBA. Podeu recuperar el visionat complet de l’acte aquí

Juanmi Muñoz introdueix diferents elements al voltant del concepte d’aprenentatge ubic, que es caracteritza per la possibilitat d’aprendre en qualsevol moment i en qualsevol lloc. Destaca el rol del professorat, les famílies i de l’alumnat en un context de constant canvi on el Big Data i la sobreinformació condicionen en gran mesura la manera d’aprendre de qualsevol persona. 

Més enllà de l’aprenentatge mòbil és un dels focus temàtics o tendències educatives que es tracten als seminaris #CampBase i als tallers participatius #Edulab del projecte Educació Demà (https://www.educaciodema.cat/tendencies). 

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? 

Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web http://www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar