La inspecció d’educació: apoderar, acompanyar i avaluar - Josep Plancheria

  • Data 18/03/2019

Entrevista a Josep Plancheria, Subdirector general de la Inspecció d’Educació del Departament d’Educació, realitzada el 29 de gener de 2019, en el marc de l’acte “La inspecció educativa a examen: estratègies i modalitats d’inspecció per a l’èxit educatiu”.

D’acord amb Josep Plancheria, la inspecció hauria d’ajudar a apoderar els centres educatius en el desenvolupament dels seus projectes pedagògics i dels seus lideratges i en la priorització d’objectius i mesura d’indicadors. És clau dur disposar d’un nou sistema d’avaluació de centres, que sigui sostenible i aporti valor. 

L’acte va ser organitzat per Ivàlua i la Fundació Jaume Bofill com a part del projecte “Què funciona en educació”, una aposta per aportar evidència científica al debat sobre la política i la pràctica educativa, connectant el rigor analític amb els reptes educatius plantejats al nostre país.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar