Les famílies davant l'elecció escolar

  • Data 29/06/2011

Síntesi de l'#aulabofill: "Què porta a una família a triar una escola per al seu fill". Hi intervenen: Miquel Àngel Alegre, sociòleg i coordinador del Grup de Recerca en Educació i Equitat de la UA, Carles Armengol, secretari general adjunt de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, Xavier Bonal, professor de sociologia de la UAB, Imma Fuyà, presidenta de la FAPAC. Per a més informació: /

La tria d'escola és un moment d'alta preocupació per les famílies catalanes. Però totes es preocupen igual? I trien un centre o un altre pels mateixos motius? Totes les famílies tenen les mateixes oportunitats en el moment de triar l'escola per als seus fills? Les polítiques que regulen l'elecció de centre són satisfactòries per als pares i mares? Garanteixen una igualtat d'oportunitats efectiva? Quins efectes poden tenir sobre la segregació escolar?

Per a més informació, podeu consultar la informació relacionada.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar