Miquel Àngel Alegre

Miquel Àngel Alegre

Doctor en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat com a analista a l’Institut Català d’Avaluació de Polítiques Públiques (Ivàlua), coordinant avaluacions de polítiques i programes educatius, socials i laborals. Amb anterioritat, va ser investigador Ramón y Cajal i director de Grup de Recerca en Educació i Equitat de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP), on va dirigir i participar en projectes de recerca sobre polítiques i les desigualtats educatives.

Com a cap de projectes de la Fundació Bofill, és responsable d’iniciatives d’anàlisi, reflexió i mobilització d’una agenda de polítiques educatives en favor de l’equitat.

Projectes: l’educació a Catalunya (anuaris de reptes i estat de l’educació), les apostes necessàries, què funciona en educació, Reformed, un finançament just dels centres educatius.

Projectes

Involucrats a la iniciativa

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Actes

Ha format part dels actes següents

Notícies

Estigues informat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar