M. Carmen Olaya. Reptes de l’orientació a joves vulnerables

  • Data 20/12/2018

Entrevista a M. Carmen Olaya, directora de l’Associació SaóPrat, realitzada a Barcelona el 24 d’octubre de 2018, en el marc de l’acte “Orientació i assessorament en l’àmbit educatiu: com millorar les estratègies d’èxit de l’alumnat?”.

D’acord amb M. Carmen Olaya, és indispensable que l’orientació a els joves vulnerables s’abordi de forma integral i tingui en compte el seu entorn. Per aquest motiu, requereixen dispositius específics i adaptats a les seves necessitats, als seus ritmes i que els aportin petites experiències d’èxit.

L’acte va ser organitzat per Ivàlua i la Fundació Jaume Bofill com a part del projecte “Què funciona en educació”, una aposta per aportar evidència científica al debat sobre la política i la pràctica educativa, connectant el rigor analític amb els reptes educatius plantejats al nostre país.

#EduEvidències

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar