Marta Roig - Els 5 camins per (r)evolucionar la biblioteca escolar!

  • Data 19/12/2017

Marta Roig @martaroigpages, bibliotecària i especialista en promoció de la lectura, ens presenta i impulsa la crida oberta #bibliorevolució del projecte #eduDemà de la @FundacioBofill. Aquesta crida ens convida a participar en un repte concret: repensar els usos de la #bibliotecaescolar i les seves potencialitats per contribuir a les necessitats i reptes de l’escola i la millora educativa. 

En aquest vídeo concreta els cinc eixos d’acció a partir dels quals repensar i cocrear possibles usos de la biblioteca escolar: agent de revolució educativa, agent d’equitat, participació i cohesionador de la comunitat educativa, agent dinamitzador cultural del centre, laboratori per promoure i liderar un centre lector i agent d’impuls i participació activa a la cultura digital.

La #bibliorevolució cerca 30 centres educatius que desitgin repensar els usos i models de la seva biblioteca escolar. Els centres educatius participants comptaran amb assessors experts en biblioteca escolar, visites inspiradores, tallers de formació i un kit metodològic específic per acompanyar el procés.

Si vols apuntar-te al repte, consultar tots el materials i tenir més informació, pots visitar l'espai web del projecte: http://educaciodema.cat/crides/biblio... 

Segueix-nos al twitter amb @FundacioBofill i l'etiqueta #bibliorevolució.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar