Mentora en un minut

  • Data 17/04/2023

Decidir abandonar o continuar estudiant no és fàcil. És un moment clau en què tot jove necessita accedir a la informació i poder reflexionar.

Tenir algú al costat que ens acompanyi pot ser l’element diferencial entre avançar o tirar la tovallola. Aquestes persones (amb temps, paciència i informació) poden ser clau en la continuïtat educativa, però no sempre estan disponibles.

MENTORA és un programa que emparella un alumne en risc d’abandonar els estudis amb una persona voluntària durant el curs escolar.

Aquesta persona està al seu costat, l’escolta i l’acompanya en els bons i els mals moments, hi comparteix converses, activitats, idees i li dona suport perquè decideixi continuar estudiant.

MENTORA tu també! Si ets un municipi, un institut o una entitat tu pots contribuir a que tots els nois i noies vulguin continuar estudiant impulsant el programa al teu territori.

http://www.mentora.cat

Il·lustracions de Lyona Ivanova (https://lyona.cat/)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar